Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013





Παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο η εκδήλωση αδελφοποίησης του Σπιταλίου Μεσσήνης με το Σπιτάλι της Λεμεσού.Μάλιστα η αντιπροσωπεία του χωριού με επικεφαλή τον δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο έβαλαν τον θεμέλιο λίθο για την κατασκευή πολυδύναμου πολιτιστικού κέντρου στο Σπιτάλι Λεμεσού. Τον Στ. Αναστασόπουλο συνόδευαν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασίλης Ανδριανόπουλος και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπιταλίου: Παναγιωτοπούλου Βούλα, Παναγιωτόπουλος Αριστείδης, Καλογερόπουλος Νίκος και Καλογερόπουλος Γιάννης. Η αντιπροσωπία του χωριού δώρισε στον πρόεδρο της Κύπρου μια αναμνηστική πλακέτα, ένα βιβλίο για την Αρχαία Μεσσήνη και ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα. Στην εκδήλωση αδελφοποίησης παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων βουλευτές του Κυπριακού Κοινοβουλίου, η έπαρχος της Λεμεσού καθώς και δήμαρχοι και πρόεδροι κοινοτήτων της γύρω περιοχής.




Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/27742-spitali-kyprosΔιαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/27742-spitali-kypros

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ένα ευχάριστο γεγονός!

 Είχε περίπου στα 7 χρόνια αν θυμάμαι καλά να γίνει Μυστήριο του γάμου στο χωριό.. Βλέπετε όλα αυτά τα χρόνια συνήθως παντρεύαμε αγόρια... Μέχρι που ήρθε η σειρά της Ιωάννας να το αλλάξει αυτό. Έτσι λοιπόν το Σάββατο 13 Ιουλίου η Ιωάννα Ανδριανοπούλου του Νικολάου και ο Θωμάς Πρωτόγερος του Ανδρέα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Να ζήσετε παιδιά και να  είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!
                                     
                                  


 

                                                                       







ο κάμπος

ο κάμπος

απο ψηλα

απο ψηλα