Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 88χρονου στη Βασιλάδα


Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 88χρονου Έλληνα, ο οποίος στις 6:00 το απόγευμα στις 5 Οκτωβρίου βρέθηκε νεκρός, μέσα στο σπίτι του όπου διέμενε μόνος του, στην περιοχή Βασιλάδα του δήμου Ανδρούσας Μεσσηνίας.

Στις 6 Οκτωβρίου και στις 8:30 το βράδυ συνελήφθησαν στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της ασφάλειας, δύο αδέλφια, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο των σχετικών ερευνών, προσήχθησαν στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας, ως ύποπτοι, οι οποίοι εξεταζόμενοι ομολόγησαν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού ότι, στις 2 το πρωί στις 2 Οκτωβρίου, μετέβησαν στο σπίτι του θύματος, τον οποίο γνώριζαν καθώς είχαν εργαστεί ως εργάτες κατά το παρελθόν σε αγροκτήματά του, με σκοπό να τον ληστέψουν, πιστεύοντας ότι κατείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες περίμεναν το θύμα σε χώρο παρακείμενο του σπιτιού του και του επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον φίμωσαν με αυτοκόλλητη ταινία.

Αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και διέφυγαν, εγκαταλείποντας τον ηλικιωμένο στο δάπεδο του σπιτιού του, όπου βρέθηκε νεκρός.

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής για αυτοψία του χώρου, ο οποίος στη συνέχεια διενήργησε νεκροψία - νεκροτομή και αποφάνθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε από ασφυξία.

Οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ο κάμπος

ο κάμπος

απο ψηλα

απο ψηλα